Voorwaarden

Gebruik van de villa

De villa is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. Wij vragen u rekening te houden met de opvattingen zoals deze gelden voor het bewonen van luxe woonwijken op Curacao. Dit betekent dat er geen overlast mag zijn voor buurtbewoners (in wat voor vorm dan ook), naakt zonnen en/of het houden van feesten of bijeenkomsten waar meer dan het geboekte aantal personen bij aanwezig zijn. Evenmin is het toegestaan dat meer dan 5 personen in de villa overnachten. Tenzij u vooraf schriftelijke toestemming hebt van de verhuurder of beheerder. Raadpleeg bij twijfel vooral de verhuurder en/of beheerder.


Inbegrepen in huurprijs

Huur vakantievilla, gebruik prive zwembad, gratis wifi, gebruik gas, gebruik TDS (tv), gebruik handdoeken, keuken- en bedlinnen, gebruik kluisje, gebruik wasmachine, gebruik telefoon (prepaid), onderhoud zwembad (2 x per week), tuinonderhoud, schoonmaak (1 x per week), wisseling handdoeken en bedlinnen (1 x per week). Nederlandse beheerder aanwezig.


Niet inbegrepen in huurprijs

Verplichte eindschoonmaak (75 euro). Kosten water en elekriciteit (lokaal tarief, op basis van werkelijk verbruik). Optioneel: boodschappenpakket bij aankomst (50 euro), halen/brengen luchthaven (35 euro per rit). De kosten voor water en elektriciteit bedragen gemiddeld zo'n 70 a 95 euro per week, afhankelijk van uw persoonlijke verbruik. Wij adviseren u zuinig om te gaan met water en met de airco's in de woning en deze indien mogelijk alleen 's nachts aan te zetten in de slaapkamer.


Achterlaten van de villa bij vertrek

U dient de vakantievilla schoon en netjes achter te laten (met name de keuken). Raadpleeg hiervoor de beheerder.


Schade aan de villa

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Schade aan de villa of inventaris die tijdens uw verblijf ontstaat, dient u direct te melden aan de beheerder. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de schade tijdig wordt hersteld en dat de volgende huurder er geen last van heeft. Niet gemelde schades worden (achteraf) bij u in rekening gebracht.


Roken

Casa Bon Bini is een rookvrije vakantievilla, roken in de woning is niet toegestaan. U kunt buiten roken.


Schoonmaak, onderhoud zwembad en tuin

De vakantievilla wordt 1 x per week schoongemaakt, het zwembad wordt 2 x per week schoongemaakt en de tuin wordt 1 x per maand schoongemaakt. Dit betekent dat er soms personeel de villa of de tuin moet kunnen betreden. Uiteraard respecteren wij uw privacy, de beheerder brengt u daarom op de hoogte. Wij vragen hiervoor uw begrip. Met vragen of wensen kunt u de beheerder raadplegen.