Locatie

83_tmbCasa Bon Bini is, vanwege de rust en de centrale ligging vlakbij diverse stranden en hartje Willemstad, de perfecte plek voor een heerlijke vakantie op Curacao. U zult zich er meteen thuis voelen!


Rustige straat

Casa Bon Bini is zeer centraal gelegen in het midden van de mooie en rustige ‘Barragan' weg (op het naambord van de straat staat: Kaya Andeifi) in de wijk Salina in Willemstad. Barragan is een zijstraat van de Bramendiweg. De ingang van deze straat bevindt zich tegenover het stijlvolle en historische Landhuis Vredenberg. Barragan is een kindvriendelijke straat met eenrichtingsverkeer, kinderen kunnen er gewoon nog buiten op straat spelen. Er komt alleen bestemmingsverkeer, dus u bent verzekerd van uw rust. De vrolijk gekleurde vrijstaande villa’s zijn gebouwd onder Mexicaanse architectuur. Bijna alle villa’s in de straat worden permanent bewoond. Wij hebben een goed contact met onze nette en zeer rustige buren. Ook zijn er een paar vakantiewoningen in de straat.


Omgeving

Casa Bon Bini ligt vlakbij diverse bekende stranden, zoals Mambo Beach (nog geen 5 minuten rijden!) en Jan Thiel (10 autominuten). Op een steenworp afstand bevindt zich het populaire Seaquarium, waar u met dolfijnen kunt zwemmen. Een absolute aanrader! Ook in hartje Willemstad (Punda) bent u binnen 5 autominuten. U vindt er gezellige terrasjes en kunt er lekker en gevarieerd eten in een van de vele restaurantjes, terwijl u uitkijkt over de zee of de Annabaai met de bekende Pontjesbrug. Op loopafstand van Casa Bon Bini bevinden zich diverse supermarkten, restaurants en een bushalte. In de directe omgeving (5 autominuten) bevindt zich ook een Albert Heijn XL voor uw vertrouwde boodschappen. In de wijk Salina vindt u een winkelcentrum, verschillende supermarkten, restaurants en fastfoodketens zoals McDonalds, Burger King en Pizza Hut, en diverse uitgaansgelegenheden.


Auto huren?

Curacao beschikt over redelijke busverbindingen, maar wie Curacao echt wil ontdekken kan eigenlijk niet zonder auto. Vooral de mooie rustige stranden op Banda Bou (aan de Westkust van het eiland) zijn zeker een bezoek waard: vergeet uw snorkel en zonnebrandcreme niet!


Informatiemap

Meer informatie over stranden, bezienswaardigheden, watersport, excursies en uitgaansgelegenheden vindt u in onze informatie-map in de vakantievilla.