Informatie over uw reservering

Wilt u meer informatie of Casa Bon Bini reserveren? Stuur dan een mailtje met het aantal personen en de gewenste aankomst- en vertrekdatum naar monique.moerkens@gmail.com

Optie
Het is mogelijk om, voorafgaand aan uw reservering, een optie te nemen op een bepaalde verhuurperiode. Een optie blijft maximaal een week geldig. U heeft dan tijd om uw vlucht te regelen. Als binnen deze week iemand anders de villa in dezelfde periode wil huren, laten wij u dit weten en kunt u binnen 24 uur aangeven of u de vakantievilla wilt huren of niet. Zo niet, dan vervalt de optie.

Aankomst & vertrek
U kunt elke dag aankomen of vertrekken. Er geldt een minimumverblijf van 1 week voor de huur van de vakantievilla.

Bevestiging reservering
Indien het vakantiehuis beschikbaar is in de door uw gewenste periode, ontvangt u van ons een bevestiging van uw reservering. Nadat wij uw aanbetaling ontvangen hebben, is de reservering definitief.

Reserveren en uw betaling
Bij uw reservering vragen wij een aanbetaling van 25% van de totale huursom. De rest van het bedrag dient u 4 weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen. Het exacte bedrag voor de aanbetaling en de betalingswijze staat vermeld in de reserveringsbevestiging die wij u toesturen. Uiteraard kunt u ook de totale huursom ineens voldoen.

Borgsom
De borgsom bedraagt 300 euro, voor een verblijf van maximaal 3 weken. Bij een verblijf langer dan 3 weken, komt daar 100 euro per week bij. U dient de borgsom 4 weken voor aanvang van de huurperiode te voldoen. De borgsom wordt binnen 4 weken na afloop van uw verblijf op uw rekening teruggestort, na aftrek van de kosten voor water en elektriciteit tijdens uw verblijf (gebaseerd op werkelijk verbruik) en eventuele ontstane schade aan de vakantievilla of inventaris.

Annuleren
Bij annulering eerder dan 4 weken voor aanvang van de huurperiode bent u 25% van de huursom verschuldigd. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang van de huurperiode bent u 100% van de huursom verschuldigd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.