Tarieven

Huurprijs Casa Bon Bini: 90 euro per nacht

Als u de villa met 4 personen huurt, betaalt u slechts 22,50 euro per persoon per nacht!

Wij hanteren het hele jaar dezelfde tarieven, er is dus geen hoog- of laagseizoen. Bovenstaande huurprijs geldt voor de gehele vakantievilla. Het maakt dus niet uit met hoeveel personen u de villa huurt (maximaal 5 personen). Wilt u Casa Bon Bini voor een maand of langer huren, dan gelden extra aantrekkelijke tarieven!


Inbegrepen in huurprijs

Huur vakantievilla, gebruik privé zwembad, gratis Wifi, gasverbruik, gebruik handdoeken, keuken- en bedlinnen, gebruik kluisje, gebruik wasmachine, onderhoud zwembad (2 x per week), schoonmaak (1 x per week), wisseling handdoeken en bedlinnen (1 x per week), tuinonderhoud. Nederlandse beheerder aanwezig.


Niet inbegrepen in huurprijs

Verplichte eindschoonmaak 50 euro. Water en elekriciteit (lokaal tarief, op basis van verbruik). Deze kosten bedragen gemiddeld zo'n 70 tot 95 euro per week, afhankelijk van uw persoonlijke verbruik. Wij adviseren u zuinig om te gaan met water en airco's in de woning en de airco's indien mogelijk alleen 's nachts aan te zetten in de slaapkamer.


Borg

Voor aankomst dient u een borgsom van 300 euro te betalen. Dit bedrag wordt na uw verblijf verrekend met de elektriciteitskosten en met eventuele schade. Bij een verblijf langer dan 3 weken, geldt een hogere borgsom (zie: reserveren).


Transfer luchthaven

Indien u dat wenst, halen wij u op van de luchthaven en brengen wij u na uw verblijf weer naar de luchthaven. Het is zo’n 20 minuten rijden. De kosten bedragen 35 euro per rit (maximaal 5 personen). U kunt dit bij uw reservering aangeven.


Boodschappenpakket

U komt vaak laat in de middag of begin van de avond aan op Curacao, en dan is het heerlijk als er al wat in huis is! Wij bieden u daarom de mogelijkheid om bij uw reservering een boodschappenpakket te bestellen. In het pakket zit brood, boter, kaas, eieren, sap, fruit, nootjes, koffie, suiker, koffiemelk en een fles witte wijn of rose. Het boodschappenpakket kost 50 euro.